GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 500,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
30 DAGES FORTRYDELSESRET
<p><img alt=
Ørepropper til rejse

" >


Ørepropper til rejse

Ørepropper til flyveturen – undgå ubehag i øregangene

Ørepropper til flyveturen

”At rejse er at leve.”, sådan sagde H. C. Andersen. Mennesker har altid holdt meget af at rejse, og med flyvemaskinens opfindelse blev det muligt både nemt og hurtigt at rejse til fjerne destinationer som Thailand, Costa Rica, Kina og Australien. Selvom en flyvetur er forbundet med forventningsglæde og spænding over en tiltrængt ferie, så er ukomfortable flysæder og larmende forhold ikke noget, som vi ser allermest frem til. 

 

Er du træt af at høre på larmende småbørn og et støjende airconditionanlæg, så anbefaler vi, at du investerer i et par gode fly-ørepropper til din næste rejse. Hos Japebo forhandler vi kun de bedste ørepropper på markedet. Vores ørepropper er fra det anerkendte mærke Alpine, og investerer du i et par FlyFit-ørepropper til din næste flyvetur, bliver du ikke skuffet. 

Find de bedste ørepropper til flyvning hos Japebo 

Når du bestiller ørepropper fra Japebo, kan du være helt sikker på, at vi altid har nogle af de bedste ørepropper til flyveture på markedet. Vi er førende inden for de kendte ørepropper fra Alpine. Med mere end 20 års erfaring er Alpine eksperter i at skabe ørepropper, der virker, og det mærkes tydeligt, når du bruger dem. 

 

Deres ørepropper er designet i det fleksible og miljøvenlige AlpineThermoShape™-materiale. Materialet samt varmen fra dine ører hjælper med at skabe det perfekte og mest behagelige fit i dine øregange. Derudover behøver du ikke være bekymret for om ørepropperne falder ud, når du bruger dem – de sidder altid trygt og godt i dine ører uden at være til gene for dig.

Få en god flyoplevelse med Alpines FlyFit-ørepropper 

Med et par Alpine FlyFit-ørepropper stukket i rygsækken eller bukselommen er du parat til at gøre korte og lange ture i en flyvemaskine langt mere behagelig. FlyFit er et effektivt høreværn, der sænker den konstante baggrundsstøj, der altid er til stede i en flykabine, med det samme. 

 

Mærk roen og freden sænke sig over dig, når du undgår ubehagelige propper i ørene fra det tryk, der altid kommer under take-off og landing. Trykket i ørene kan være med til at forårsage hovedpine eller anden utilpashed hos mange, men det kan du heldigvis undgå ved at bruge FlyFit. Når du bruger ørepropperne fra FlyFit-serien, vil du stadig kunne høre, hvis folk taler til dig. Det kan være rart, når fx flypersonalet har brug for svar fra dig, eller hvis der kommer vigtige meddelelser fra højtaleranlægget. 

 

Ørepropperne er desuden nemme at rense efter hvert brug, og så får du samtidig en lille, kompakt æske med til at opbevare dem i. De er derfor også nemme at have med, når du rejser i tog, bus, bil eller lignende. 

 

Ørepropper til rejse og ferie

 

 


{{amount}}


Ørepropper til strandbrug

For mange mennesker er stranden indbegrebet af ferie og afslapning. Stranden tiltrækker både store og små, og det kan være en støjende oplevelse med larmende børn. Med bløde ørepropper skånes du for larm samtidig med, at du undgår at få vand i ørerne, når du tager en forfriskende dukkert.
Læs mere

 


 

Ørepropper til camping

Det er charmerende og hyggeligt at være campist, hvor der er rig mulighed for at nyde den afslappende ferieform. Dog kan larm og støj fra nabocampister være med til at forstyrre din nattesøvn, som kan forhindre dig i at slappe af. Med bløde ørepropper beregnet til søvn er du sikker på at kunne vågne udhvilet op. Ørepropper til søvn tillader dig at kunne slappe helt af om natten, så du kan nyde hver dag i din ferie.
Læs mere

 


 

Ørepropper til hotelovernatning

Når det kommer til klager i forbindelse med hotelophold, ligger støj og larm fra naboværelse i top3. Det skal gerne være en afstressende og behagelig oplevelse for dig at nyde et hotelophold, så du kan vende hjem frisk og afslappet.

Med de rette ørepropper til formålet bliver du i stand til at sove fra larmende hoteldøre, mumlende hotelgæster fra naboværelserne og støjende fjernsyn.


Læs mere

 

 

 

Find et stort sortiment af ørepropper til ethvert formål hos Japebo 

Hos Japebo forhandler vi ørepropper til ethvert formål, du måtte have i hverdagen. Find både ørepropper til svømning og ørepropper til at dæmpe snorken i vores sortiment. Har du spørgsmål til nogle af vores ørepropper, eller har du behov for vejledning i, hvilke der kunne være de rette for dig, kan vi kontaktes på flere forskellige måder. Ring til os på tlf. 80 20 80 90, eller skriv en mail til info@japebo.dk, så finder vi de rette ørepropper til dig.