<p><img alt=
Ørepropper til rejse

" >


Ørepropper til rejse

Ørepropper til flyveturen – undgå ubehag i øregangene

Ørepropper til flyveturen

Vi mennesker holder af at rejse, og vi flyver gerne til fjerne destinationer såsom Thailand, Costa Rica, Kina og Australien. Selvom flyveturene er forbundet med glæde og spænding, er de trange og larmende forhold dog ubehagelige og ukomfortable.

FlyFit er ørepropperne, som kan gøre dine flyveture mere behagelige. Produktet er i stand til at sænke den konstante baggrundsstøj, som findes i kabinen med den larmende motor.

Derudover er ørepropper i stand til at skåne dig for at blive utilpas under din flyvetur.

Under take-off og landing bliver dine ører udsat for betydeligt tryk, som kan forårsage hovedpine og utilpashed hos mange rejsende.

Det estimeres, at 5% af den voksne målgruppe samt op til 25% af rejsende børn rammes af de fysisk ubehagelige tilstande på flyveture. Med FlyFit kan disse gener undgås.

FlyFit ørepropperne er designet af miljøvenligt og fleksibelt, termoplastisk materiale. Det bløde og hudvenlige materiale skaber det perfekte fit i dine øregange indenfor få minutter, efter du har placeret dine ørepropper.

Ørepropperne bliver siddende under hele din flyvetur uden at skabe gener for dig.

Ørepropper til rejse og ferie

 

 


{{amount}}


Ørepropper til flyveturen

Det er uundgåeligt, at der dannes generende propper i dine ører i forbindelse med flyvning. Alpine ørepropper er i stand til at udligne trykket i dine øregange, så du skånes for de ubehagelige propper i ørerne. Derudover vil ørepropperne dæmpe den omfattende støj, som findes i kabinen.
Læs mere

 

 


 

Ørepropper til strandbrug

For mange mennesker er stranden indbegrebet af ferie og afslapning. Stranden tiltrækker både store og små, og det kan være en støjende oplevelse med larmende børn. Med bløde ørepropper skånes du for larm samtidig med, at du undgår at få vand i ørerne, når du tager en forfriskende dukkert.
Læs mere

 


 

Ørepropper til camping

Det er charmerende og hyggeligt at være campist, hvor der er rig mulighed for at nyde den afslappende ferieform. Dog kan larm og støj fra nabocampister være med til at forstyrre din nattesøvn, som kan forhindre dig i at slappe af. Med bløde ørepropper beregnet til søvn er du sikker på at kunne vågne udhvilet op. Ørepropper til søvn tillader dig at kunne slappe helt af om natten, så du kan nyde hver dag i din ferie.
Læs mere

 


 

Ørepropper til hotelovernatning

Når det kommer til klager i forbindelse med hotelophold, ligger støj og larm fra naboværelse i top3. Det skal gerne være en afstressende og behagelig oplevelse for dig at nyde et hotelophold, så du kan vende hjem frisk og afslappet.

Med de rette ørepropper til formålet bliver du i stand til at sove fra larmende hoteldøre, mumlende hotelgæster fra naboværelserne og støjende fjernsyn.


Læs mere