Mandagslevering: Bestil senest søndag kl. 15 og få leveret allerede mandag - vælg PostNord pakkeshop

Lørdagslevering: Bestil inden 17 og få pakken leveret allerede lørdag - vælg PostNord pakkeshop

Bestil lørdag inden kl. 15.00 og få leveret allerede Søndag - Vælg PostNord pakkeshop

<p><img alt=
Ørepropper til musikere

">


Ørepropper til musikere

I studie og på scenen

Ørepropper til musikere – i studie og på scenen

Lydeffekter fra instrumenter, der skaber udtryk og stemning, er enhver musikers store fascination – uanset om det er på egen hånd i studiet, eller om der spilles i band eller orkester. Både amatørmusikere og professionelle musikere kender til følelsen, når der arbejdes med at skabe musik. Den følelse er stærkest, når der er volumen bag, og når der er fuld frihed til at spille igennem.

Det anbefales at anvende ørepropper i denne forbindelse, da dine ører er udsatte for et højt og intenst lydniveau. En trommesolo kan nemt nå op over 100 decibel, som er skadeligt for din hørelse, når du er udsat for lyde på dette niveau i mere end 7 minutter. Som musiker er netop hørelsen dit uundværlige arbejdsredskab og værktøj, og der er ekstra god grund til at beskytte din hørelse.

Det er langt fra alle musikere, som sørger for at beskyttelse deres hørelse. På en tourné oplevede Eric Clapton at blive midlertidig døv. Ian McKay (roadie i bandet Motörhead) har på et tidspunkt udtalt, at han har oplevet koncertgæster på de første scenerækker, som fysisk har udtrykt smerte som følge af det høje og intense lydniveau. Selv har han til tider måtte forlade et spillested under en koncert, da han fysisk kunne mærke ubehag som følge af det skadelige lydniveau.

Ørepropper til musikere

 

 


{{amount}}


Ørepropper til trommeslagere

Kunsten at tromme er forbundet med masser af teknik. Ligeså teknisk krævende det er at tromme blidt og bibeholde denne rytme, ligeså befriende er det at kunne give den gas på trommesættet.
Læs mere

 

 


 

Øreproppen DJ´s

Uden en perfekt hørelse vil det være svært for en DJ at udføre sit arbejde tilfredsstillende. For ham eller hende er det afgørende at kunne mixe i forhold til rytmer, sekvenser, stilarter og tempo.
Læs mere

 


 

Øreproppen til guitarister

I bands indtager guitaristen en vigtig og central plads på scenen, og i professionelle sammenhænge er det udbredt for guitarister at anvende ørepropper til koncerter.
Læs mere

 


 

Øreproppen til orkestermusikere

Som musiker indenfor klassik musik bruges der mange timer dagligt og ugentligt med orkester eller ensemble på at få fraseringer og intonation på plads. Den klassiske musik kræver stor kontrol over instrumenterne af de udøvende musikere.
Læs mere

 


 

Øreproppen til sangere

Sang er en aktivitet, som udsender lykkestoffer i hjernen. Det er en aktivitet, som skaber fællesskab, og det er ikke mindst en kunstart, som de dygtigste sangere kan leve af.
Læs mere