En elektronisk tørreboks til høreapparater er en lille, bærbar og brugervenlig løsning til vedligeholdelse af dit høreapparat. Det er en lille investering, der rækker langt. Du kan nemlig forlænge dine høreapparaters levetid, når du passer godt på dem. Læs mere om den om elektroniske tørreboks her på siden.

Bruger du en tørreboks til høreapparater? Hvis ikke, så er det en rigtig god idé at komme i gang. Med en elektronisk tørreboks får du nemlig både et tørreprogram og en desinfektionsløsning. Når du passer godt på dine høreapparater, vil du have dem længere, da de ganske enkelt holder bedre.

Du kan læse meget mere om PerfectDry Lux tørreboksen ved at klikke her >

elektronisk tørreboks til høreapparaterHvorfor skal jeg bruge en tørreboks til mine høreapparater?

Vi kommer ikke uden om, at dine høreapparater konstant udsættes for både fugt og temperaturforandringer. Det er præmissen ved, at høreapparatet er i tæt kontakt med huden. Hverken fugt, smuds eller temperaturudsving er optimalt for høreapparatet.

Det er derfor, du skal bruge en tørreboks. På den måde sikrer du, at almindeligt hverdagsbrug skader dine høreapparater så minimalt som muligt.

Med en lille tørreboks, der forsigtigt tørrer dine høreapparater ved hjælp af tør varm luft, sikres en optimal tørring. Dermed forlænges levetiden på dine høreapparater, og du kan være sikker på, at der er tørre og rene høreapparater klar til dig hver dag.

Hvordan virker en elektronisk tørreboks?

Det virker måske som en meget teknisk løsning, men en tørreboks til høreapparater er ganske enkelt en lille æske. Den er faktisk så lille, at du sagtens kan have den med i tasken også. Den har både kabel til stikkontakten og et USB-kabel, der kan sættes i strømkilder med USB-indgang.

Tørreboksen tørrer dine høreapparater samt bruger UV-lys til desinficering af dem. Faktisk fjerner UV-lyset hele 99,9% af skadelige bakterier, svampe og vira, der kan sidde på høreapparatet. Det er reelt en umulighed at få dine høreapparater så rene uden lidt elektronisk hjælp. Især fordi en elektronisk tørreboks også er meget skånsom overfor de elektroniske dele i høreapparatet.

Det hjælper trods alt ikke meget, at dine høreapparater er rene og hygiejniske, hvis de ikke også fungerer optimalt.

Med en PerfectDry Lux elektronisk tørreboks, så renses og tørres dine høreapparater med UV-lys. Du starter den med et enkelt tryk på én knap, og så slukker den automatisk efter 45 minutter.

Det kan da ikke være nemmere!


Skal jeg bruge tørreboksen hver dag?

Som udgangspunkt er det en rigtig god idé at bruge tørreboksen regelmæssigt. Der kan dog være situationer, hvor du vil opleve behovet er større. Eksempelvis om sommeren, hvor man sveder mere, og høreapparaterne derfor bør tørres og renses oftere.

Du kan altså bruge tørreboksen efter behov eller vælge nogle faste dage, hvor du bruger den elektroniske tørreboks.

Fordele ved at bruge en PerfectDry Lux tørreboks

Man kunne fristes til at tro, det er dyrt med en elektronisk tørreboks, men den koster faktisk kun 595 kr. her hos Japebo.dk, så det er en omkostning, der er til at overskue.

Især fordi der er rigtig mange fordele ved at bruge en elektronisk PerfectDry Lux tørreboks.

Her er bare et udpluk af fordelene:

  • Du forlænger levetiden af dine høreapparater
  • Risikoen for reparationer af høreapparaterne reduceres
  • Dine høreapparater desinficeres, så du ikke får skadelige partikler i ørerne

Skal du også sikre dine høreapparaters levetid med en tørreboks, så klik her og læs mere >

Bestil din tørreboks til høreapparater her