GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 400,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
30 DAGES FORTRYDELSESRET
<p><img alt=
Ørepropper til koncerter

" >


Ørepropper til koncerter

– slip for høreskader

Ørepropper til koncerter

En koncert er bygget op omkring en oplevelse, som er skabt til at bringe publikum i stemning og få spændingen til at stige, før musikerne går på scenen. Det er videnskabeligt påvist, at en hurtig og eksplosiv stigning i lydniveau i sig selv er skadelig for din hørelse. Mange koncerter udsætter koncertgængerne for et hurtigt tiltagende støjniveau, der på få sekunder når op på 90 decibel. Når 80 decibel kan skade din hørelse, vil 90 decibel være endnu mere skadelig.

Langt de fleste musikere er bekendt med de risici, som det høje lydniveau fører med sig i forhold til høreskader. Af samme grund er det udbredt blandt mange forskellige musikere at bruge ørepropper for at beskytte hørelsen.

Mange musikere vælger at bruge de specialdesignede MusicSafe ørepropper, som er udviklet til formålet.

Til dig som koncertgænger finder du PartyPlug ørepropperne, som tillader dig at nyde koncerten i bedste kvalitet og samtidig sørger for at reducere lydniveauet.

Disse populære ørepropper er fremstillet af termoplast i en gennemsigtig nuance. Egenskaberne fra materialet sikrer dig et perfekt fit i øret og gør det muligt for dig at bruge ørepropperne igennem flere timer. Med den neutrale farve skal du ikke bekymre dig om at tiltrække dig opmærksomhed ved at beskytte din hørelse.

Ørepropper til musik

 

 


{{amount}}


Ørepropper til festivaler - lyt til din yndlingsmusik og undgå høreskader Ørepropper til festivaler

Alpine Hearing Protection producerer blandt andet særlige ørepropper, som er udviklet til at blive brugt i forbindelse med høj musik til festivaler.
Læs mere

 

 


Ørepropper til koncerter

En koncert er bygget op omkring en oplevelse, som er skabt til at bringe publikum i stemning og få spændingen til at stige, før musikerne går på scenen.
Læs mere

 

 


 

Øreproppen til diskoteker og natklubber

Mange mennesker nyder at stresse af efter en lang arbejdsuge med en sjov og hyggelig bytur med vennerne.
Læs mere

 


 

Øreproppen til biografen

Biografen er det sted, vi kommer for at koble af fra hverdagen og er et oplevelsessted, som bruges af både børn, unge, voksne og ældre. Der findes masser af forskellige filmgenre i dag, som tiltrækker alle typer af mennesker i alle aldersgrupper.
Læs mere