GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 400,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
30 DAGES FORTRYDELSESRET
<p><img alt=
Ørepropper til rejse

" >


Ørepropper til rejse

Ørepropper til forretningsrejsen – få udhvilet på hotelværelset

Ørepropper til hotelovernatning

Uanset hvor høj en standard dit hotelværelse tilbyder dig, kan lyde og støj fra hotellets gange og tilstødende værelser ødelægge enhver kvalitet. Det kan være alt fra hoteldøre, som går op og i til lyde af toiletter, som skyller ud til snakkende hotelgæster. Udefrakommende larm er på Top 3 listen, når det kommer til klager og gener på hoteller. Larmen kan ødelægge enhver afslappende stemning på dit hotelværelse.

Når du som hotelgæst ønsker at få den bedste nats søvn, har du brug for SleepSoft ørepropper. De er fremstillet af fleksibelt og langtidsholdbart, termoplastisk materiale, som er behageligt at have i ørene hele natten. Varmen fra dine øregange gør det muligt for ørepropperne at forme sig perfekt. De små, men betydningsfulde kanaler i hver øreprop sikrer, at tryk i øregangen udligner sig og sørger for, at du ikke bliver lukket helt af fra omverdenen.

Ørepropperne er udviklet til at afskærme dig tilpas fra de generende baggrundslyde på hotellet, men tillader dig fortsat at kunne høre alarmen fra dit vækkeur.

Ørepropper til rejse og ferie

 

 


{{amount}}


Ørepropper til flyveturen

Det er uundgåeligt, at der dannes generende propper i dine ører i forbindelse med flyvning. Alpine ørepropper er i stand til at udligne trykket i dine øregange, så du skånes for de ubehagelige propper i ørerne. Derudover vil ørepropperne dæmpe den omfattende støj, som findes i kabinen.
Læs mere

 

 


 

Ørepropper til strandbrug

For mange mennesker er stranden indbegrebet af ferie og afslapning. Stranden tiltrækker både store og små, og det kan være en støjende oplevelse med larmende børn. Med bløde ørepropper skånes du for larm samtidig med, at du undgår at få vand i ørerne, når du tager en forfriskende dukkert.
Læs mere

 


 

Ørepropper til camping

Det er charmerende og hyggeligt at være campist, hvor der er rig mulighed for at nyde den afslappende ferieform. Dog kan larm og støj fra nabocampister være med til at forstyrre din nattesøvn, som kan forhindre dig i at slappe af. Med bløde ørepropper beregnet til søvn er du sikker på at kunne vågne udhvilet op. Ørepropper til søvn tillader dig at kunne slappe helt af om natten, så du kan nyde hver dag i din ferie.
Læs mere

 


 

Ørepropper til hotelovernatning

Når det kommer til klager i forbindelse med hotelophold, ligger støj og larm fra naboværelse i top3. Det skal gerne være en afstressende og behagelig oplevelse for dig at nyde et hotelophold, så du kan vende hjem frisk og afslappet.

Med de rette ørepropper til formålet bliver du i stand til at sove fra larmende hoteldøre, mumlende hotelgæster fra naboværelserne og støjende fjernsyn.


Læs mere