GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 500,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
ALLE DANMARKS FAVORIT BRANDS
30 DAGES FORTRYDELSESRET
<p><img alt=
Ørepropper til festivaler

" >


Ørepropper til festivaler

Lyt til din yndlingsmusik og undgå høreskader

Ørepropper til festivaler

Ørepropper til festivaler - lyt til din yndlingsmusik og undgå høreskader

Alpine Hearing Protection producerer blandt andet særlige ørepropper, som er udviklet til at blive brugt i forbindelse med høj musik til festivaler. Her er den bærende vision hos producenten at skabe mulighed for, at du kan nyde din yndlingsmusik live uden at udsætte sig selv for høreskader.

Produktet hedder Alpine PartyPlug og er ørepropper, som vil blive dit ideelle værktøj til at undgå skader på din høresans, når du er til koncert, på festival eller nyder byture. Disse særlige ørepropper er designet med et særligt filter, som alene nedsætter lydniveauet uden at forringe musikkens kvalitet.

Sådan bruger du dine ørepropper under en festival

Når du tager på festival, er det musikken, som er i fokus. Du kommer der for at nyde musikken og flere af dine favoritbands. På en festival vil det generelle lydniveau befinde sig på 80 decibel. Dette er et kritisk niveau for konstant støj, som kan forårsage problemer med hørelsen. Når først du har fået høreproblemer, er det ikke muligt at gendanne den normale funktion af høresansen. Derfor er der ekstra god grund til at skåne dig selv, når du står overfor at nyde sommerdage- og nætter på en festival.

Når du vælger specialdesignede ørepropper til formålet, kan du bære dem hele dagen og nyde musikken samt nyde, at du ikke er risiko for at udvikle høreskader.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber ørepropper?

Det er vigtigt for din musikoplevelse, at du bærer ørepropper, som alene sænker lydvolumen og ikke forringer kvaliteten af musikken. På dén måde kan du ugeneret nyde en koncert og få en god og ugeneret oplevelse.

Derudover er der andre parametre, som har betydning for funktionen af dine ørepropper.

1: Sikring af god lydkvalitet

Som festival- og koncertgænger har det stor betydning for dig, at du kan høre livemusik i bedste lydkvalitet. Dette er fortsat muligt, selvom du bærer ørepropper. Produktet vil sænke lydniveauet men vil ikke forringe lydkvaliteten.

2: Optimal reduktion af skadelig støj

Det har stor betydning for effekten af dine ørepropper, at de er designet til at reducere omfanget af den skadelige støj. Det vil sige, at de skal kunne sænke decibel i omgivelserne på et optimalt niveau, så du ikke afskæres totalt fra at høre musikken, men samtidig tillader dig at få fuldt udbytte af koncerten.

PartyPlug ørepropperne er blevet testet specifikt i forhold til denne egenskab og regnes for at være de bedste produkter på markedet til at give dig en optimal reduktion af den skadelige støj i omgivelserne.

3: Mulighed for at føre samtale

Det har stor betydning for din glæde af at bære ørepropper, at du ikke hæmmes i din sociale kontakt. Når du er af sted til en koncert, er i byen eller deltager på en festival, vil du støde på masser af mennesker. Dem skal du kunne snakke uforstyrret med, uden at du skal tage dine ørepropper i og ud for hvert menneske, du møder.

PartyPlug øreproppernes særlige filter gør det muligt for dig at bære produktet og samtidig føre samtaler med andre mennesker.

4: Perfekt fit i øret

Silikonebaserede ørepropper giver irritationer i ørene. PartyPlug ørepropperne er silikonefrie og vil ikke forårsage fysiske gener som følge af det bløde materiale, AlpineThermoShape™.

5: Komfort og udseende

Hvor almindelige silikonebaserede ørepropper med tiden vil skabe irritation i og omkring øreindgangen, er PartyPlug ørepropperne designet til at kunne blive båret igennem flere timer uden at forårsage hudirritation. De indeholder ikke silikone og er produceret af det bløde materiale, AlpineThermoShape™, som sikrer dig et perfekt fit i dine ører.

I takt med opmærksomheden på vigtigheden af at beskytte hørelsen bliver det mere og mere normalt at bære ørepropper i større forsamlinger og til musikalske arrangementer. PartyPlug ørepropperne kommer i 4 afdæmpede nuancer (gennemsigtig, hvid, sort, og grå), så du kan vælge den farver, der matcher din stil og dit look.

Ørepropper til festival

 

 


{{amount}}


Ørepropper til festivaler - lyt til din yndlingsmusik og undgå høreskader Ørepropper til festivaler

Alpine Hearing Protection producerer blandt andet særlige ørepropper, som er udviklet til at blive brugt i forbindelse med høj musik til festivaler.
Læs mere

 

 


Ørepropper til koncerter

En koncert er bygget op omkring en oplevelse, som er skabt til at bringe publikum i stemning og få spændingen til at stige, før musikerne går på scenen.
Læs mere

 

 


 

Øreproppen til diskoteker og natklubber

Mange mennesker nyder at stresse af efter en lang arbejdsuge med en sjov og hyggelig bytur med vennerne.
Læs mere

 


 

Øreproppen til biografen

Biografen er det sted, vi kommer for at koble af fra hverdagen og er et oplevelsessted, som bruges af både børn, unge, voksne og ældre. Der findes masser af forskellige filmgenre i dag, som tiltrækker alle typer af mennesker i alle aldersgrupper.
Læs mere