BestSound Technology batterier

Siemens, Signia, Sivantos, BestSound Technology batterier, man må i den grad sige at et kært barn har mange navne. Men udover at du kan bestille batterierne her på siden, kan du også læse om baggrundende for BestSound Technology som slet og ret blot er den teknologi der ligger bag den måde Siemens startede med at producere høreapparater, og nu også batterier.

BestSound Technology er et trademark som Siemens introducerede i 2010 da man annoncerede et nyt produkt baseret på denne BestSound Technology. På det tidspunkt havde Siemens været en af de førende producenter af høreapparater i mere end 130 år og mener selv at man med introduktionen af BestSound Technology satte en helt ny standard for høreapparater. Ved introduktionen benævnte Siemens BestSound Technology som en sofistikeret pakke af funktionaliteter som inkluderede SpeechFocus™, FeedbackStopper™ og SoundLearning® 2.0

Batterier til dine høreapparater

Brian Kinnerk som var CEO for høreapparat divisionen hos Siemens i USA udtalte: BestSound Technology kombinerer videnskab med skarpsindighed, hvilket giver brugeren en automatisk special tilpasset høreløsning.

Ideen med BestSound Technology er at den hidtidige måde man programmerede høreapparater på var i to forskellige retninger – enten øgede man klarheden eller også øgede man komforten. Med BestSound Technology er ideen at adressere begge dele og opnå begge dele uden at det går ud over hinanden.

Siemens har som du måske ved skiftet navn til Signia Hearing, men teknologien bærer stadig navnet BestSound Technology, hvorfor batterierne også er benævnt BestSound Technology batterier. Du kan bestille dem direkte her på siden.

Siemens batterier, (nu med tilnavnet Signia batterier), har været det foretrukne valg for de danske regioner når de har peget på en batterileverandør de seneste 3 år, og du kan bestille dem lige her, så sender vi dem hurtigst muligt til dig, du kan vælge lige den mængde og den leveringsform du ønsker.

Nogle af elementerne i BestSound Technology

SpeechFocus™

Retningsbestemt mikrofon teknologi er den eneste feature hvor det er bevist at taleforståelsen kan forøges i vanskelige lyttesituationer. SpeechFocus sikrer at det optimale mønster af retningsbestemthed automatisk vælges, selv i de mest støjfyldte omgivelser. SpeechFocus analyserer kontinuerligt lyttemiljøet for at detektere tale for korrekt at kunne vælge den mest optimale retningsbestemthed. Ved hjælp af disse forbedrede retningsbestemte mikrofoner øger Speech Focus SRT med op til 4db i vanskelige lyttesituationer og øger taleforståelse i situationer med en lille grad af støj med op til 7 dB.

FeedbackStopper™

BestSound Technology øger signifikant brugeres komfort ved at udelukke irreterende hyletoner uden artifakter. FeedbackStopper benytter et patenteret “Acoustic Fingerprint Technology” for at skelne mellem hyl og signaler der kan lyde som hyl. denne teknologi markerer signalet der forlader høreapparatets reciever (højtaler) og gør det let at identificere som feedback i fremtidige situationer. FeedbackStopper opnår en ekstremt hurtig adaption ved at bruge et frekvens skift på 20Hz for at standse tilbagekoblingen, og sikrer dermed at hyl er stort set elimineret før det overhovedet kan høres.